Kända personer som älskar motorycklar

Kända personer som älskar motorycklar

Motorcykeln är ett spännande fordon, inte konstigt då att det funnits många motorcykelfantaster. Vissa har mer eller mindre levt för motorcyklar medan andra använt motorcykeln för att tjäna sitt levebröd. Här kommer två kända personer som älskade motorcyklar att listas och presenteras.

Evel Knievel

Evel Knievel (1938-2007) var en amerikansk stuntman vars riktiga namn var Robert Craig. Under sin karriär genomförde han över 75 ramp till ramp-stunts. “New York Times beskriver honom som en äventyrare som inte var rädd för döden. Han gick från att stjäla motorcyklar under sin ungdom för att sedan göra spektakulära stunts med dessa under resten av sin livstid.

Gordon Ramsay

En annan kändis som älskar motorcyklar är kocken Gordon Ramsay. Uppväxt med motorcyklar hela sitt liv har han just nu en Yamaha FZR Genesis, Ducati 748 och en Honda Freeblade. Han har förklarat för media att när han väl sitter på en motorcykel känner han sig som att han är boss över sin egen värld – det finns ingen telefon eller någon som kan säga till en vad man ska eller inte ska göra. Dock är han själv mest känd för att vara väldigt bossig i de restauranger han driver.