Roadtrip med motorcykel

Roadtrip med motorcykel

Att åka på en roadtrip är alltid en speciell upplevelse, och för motorcykelälskare blir den såklart ännu mer speciell om den företas på motorcykel. För många innebär det en mer naturnära upplevelse att åka motorcykel, eftersom man känner vinden blåsa och känner doften av granar, sjöar och annan natur när man susar förbi.

En utmaning med att åka roadtrip på motorcykel, som man inte har problem med om man åker bil, är dock att få med sig all packning. Beroende på hur länge man ska vara borta krävs en hel del packning i form av extra ombyten, verktyg för att utföra mindre reparationer på motorcykeln och diverse saker som är bra att ha i nödfall. Mat kan man vanligtvis lösa längs vägen, och om man planerar att bo på vandrarhem eller hotell istället för att campa sparar man också mycket packningsutrymme. Det som är kvar av packningen måste man kunna få ned i de två sidoväskor och enda toppväskan som man kan lasta en motorcykel med. I värsta fall kan man också bära en ryggsäck med extra packning.

Något som däremot är detsamma, oavsett om man åker på roadtrip med motorcykel eller bil, är att man är hänvisad till de toaletter man kan hitta längs vägen för att uträtta sina behov. De flesta tycker därför att det är väldigt skönt att komma hem till sitt eget badrum efter en längre roadtrip, så att man slipper de smutsiga vägsidestoaletterna. Om du verkligen vill skapa ett badrum att längta efter hemma, ska du gå in på byggmax.se. Där finns ett stort utbud av badrumsmöbler som kan göra ditt badrum till något utöver det vanliga.